Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 27 april 2011

Kärlek

Av mochride - 27 april 2011 20:10

Jag och älsklingen har snart varit tillsammans i 5 år. Det känns på samma gång som ganska lite, jättemycket och för alltid. Jag hade det ganska bra innan jag träffade honom, men när han kom in i mitt liv började det på riktigt. Han gav mig kärlek som jag aldrig känt förut. Han har gett mig glädje och styrka och framför allt kärlek, en kärlek som hela tiden växer sig starkare. Han har alltid funnits där för mig.  Han är min andra hälft, den som gör mig hel.


 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

27 april 2011 20:27

mysigt, jag är glad dom jag ens hittar någon jag haha :)

ja du går in under konto och min blogg, där under ta kontroll över min blogg, där ändrar du till din nya och plockar bort din gamla :) så skall det fungera!

egen kon, då gör man en bild och använder bildlänken ihop med en av de ikonerna de har och byter ut deras bildlänk till sin egen :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jessica

Jessica

27 april 2011 20:35

Hej =) surfa in här från annan blogg =) Hoppas att du inte har nått emot det!
Härlig blogg du har... ja kärleken är så härlig när det väll sätter sig ner =) vi har varit tillsammans 2 år den 8de maj i år och det känns som igår men ändå känns det som man kännt varandra i evigheter =).
Kram på dig och hit kommer jag flera ggr.
jessica

http://www.bonusfamily.blogg.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

27 april 2011 23:50

Hej, vad kul att du gillar berner och att du tittade in till oss ;-)
Kärlek är det största, tur att du hittat din =)
/Susanne

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Cecilia, Livsstilsdedsigner!

Cecilia, Livsstilsdedsigner!

28 april 2011 09:12

Vad fin din nya blogg är. Tycker du att Bloggplatsen fungerar bättre än Blogg.se?

Ha en härlig dag!

http://karvegardkonsult.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se