Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Lite skakis

Av mochride - 29 april 2011 11:37

Jag kom nyss hem från en promenad med hunden och är lite skakis. När vi var nästan hemma kom det en grå hund från ingenstans. Den hade uppenbarligen smitit för den hade kopplet hängande efter sig. Den var inte aggressiv eller så, men den följde efter oss och det var väldigt obehagligt.

Jag varken såg eller hörde någon som kunde rå om den medan jag gick den lilla biten som var kvar hem. När jag öppnade ytterdörren hörde jag nån ropa på hunden och när jag gått in och vänt mig om såg jag en tjej komma springande.


Jag försöker ha lite förståelse samtidigt som jag är lite uppskakad. Hunden hade ju smitit, hon hade i alla fall inte haft den lös och låtit den springa som den ville, som många gör här. Men jag kan inte låta bli att undra var hon var under den minut eller två som gick från det att hunden kom fram till oss til det att hon ropade på den och kom springande.

 
ANNONS
 
Evve

Evve

29 april 2011 12:50

Tur att det inte var en varg i alla fall, haha! för ungefär 3 mil från mig var det några som sett en varg när de spelade golf den ville typ attackera deras lilla hund, skit läskigt!

http://evvesliv.blogg.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

29 april 2011 21:36

Usch då! Normala hundar går kanske inte till anfall, men ändå lite otäckt. Mycket kan ju hända.
/Susanne

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se