Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Blood of the fold

Av mochride - 29 april 2011 20:47

Nu har jag börjat läsa del 3 i Terry Goodkinds serie Sword of truth. Boken heter Blood of the fold och tar vid där Stone of tears slutar.

Richard har återförenats med sin blivande fru, Kahlan. Men nya faror hotar. Plörsligt dyker Blodets församling upp i Aydindril och samtidigt tar sig den hatade kejsar Jagang fram genom den Gamla världen. Han är på väg för att förena sig med Imperieorden, en orden som vill förvisa all magi från världen och har redan skövlat stora delar av Midland. Richard försöker upprätta en allians mellan Midlands länder för att försvara sig mot fienden, men begår ett misstag som kan få ödestigra konsekvenser.


Det var länge sen jag läste böcker som jag tyckte om så här mycket. När jag har läst ut den här tror jag att det är 10 till att läsa. Så det kanske är tur att jag läser dem på engelska, för varje del är indelat i 2-3 delar på svenska. Får se om jag längtar efter del 4 lika mycket som jag längtade efter den här.


 

 
ANNONS
 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

29 april 2011 21:38

Glömde fråga....vad har du för hund. Alltid kul att veta, för en hundtokig männinska som jag ;-)
Jag igen!

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

29 april 2011 22:30

Sv. Näe, det är sant, man kan aldrig veta säkert, om det kommer en lös hund utan ägare :-( Jag har ju också mina lösa emellanåt. Men då är det full koll, som gäller. Skulle aldrig tillåta att dom rusade vind för våg. Går man lös i stan, är det vid min sida som gäller. Shih-Tsu är en jättegullig hund. Om jag av någon anledning inte kunde ha stora hundar, skulle jag kunna tänka mig en sån´.
Ha de

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se