Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under maj 2011

Av mochride - 28 maj 2011 20:21Jag tävlar hos Fnulan om ett lädersmycke från VeGi Design

ANNONS
Av mochride - 28 maj 2011 19:40

Stephanie och Sabrina är enäggstvillingarna som genomför sin hemliga dröm när karriärkvinnan Sabrina byter plats med hemmafrun Stephanie. Men bytet slutar i tragedi när Stephanie omkommer i en båtolycka.


Chockad och fylld av sorg bestämmer sig Sabrina för att fortsätta leva som Stephanie. Hon har kommit att älska Sabrinas man Garth och deras två barn. Hon vill fortsätta leva tillsammans med  dem.


Men när en vännina återvänder från Frankrike och sä'ger sig ha sett Sabrinas dubbelgångare hopar sig frågorna. Överlvede Stephanie båtolyckan, och varför har hon i så fall inte hört av sig? Sabrina reser till Frankrike för att försöka ta reda på sanningen.


 

ANNONS
Av mochride - 28 maj 2011 11:49

Jag börjar mer och mer fundera på att publicera genom print om demand. Men jag tvekar också väldigt mycket. För då måste man ju sköta så mycket själv. Marknadsföring, försäljning m.m De finns ju de som startar eget förlag och publicerar sina böcker den vägen också. Men det är ju samma sak där, då måste man också sköta så mycket själv.


Det skulle vara ganska häftigt och spännande iochförsig. För då är man ju delaktig i hela processen och får bestämma själv. Men jag är lite osäker på hur det fungerar rent praktiskt med allting. Det är så mycket man ska tänka på. Kanske får jag för mig att det är svårare och mer omständigt än det egentligen är.


Är det nån som har tips/tankar/funderingar kring detta? Skriv gärna en kommentar i så fall. Usch, nu fick jag prestationsångest också. Tänk om det inte är någon som vill läsa/köpa mina böcker eller inte gillar dem. De kanske inte är tillräckligt bra.


Vill du veta hur det går för mig i mitt skrivande eller följa min vardag, lägg till mig på bloglovin. :)

Av mochride - 27 maj 2011 22:16

När jag berättade för M att vi skulle till mormor och morfar idag vevade hon med armen och sa hejahejahejaheja så där som hon gör hon ser på hockey, det var så gulligt.


Hon har haft jättekul här idag. Hon har busat med sin mormor, lekt med alla leksaker, bäddat åt dockan, diskat, spanat på fåglar genom fönstret och lagt alla mjukisdjur att vila på fönsterbrädan. Sen på kvällen när hon började bli trött drog hon ner soffkuddarna på golvet och la först alla mjukisdjur och dockan på dem så att de kunde vila lite där, sen la hon sig där själv för att vila lite.


Nu sover hon sen några timmar tillbaka. Hon var jättetrött när jag la henne och somnade på en gång. 

 

Av mochride - 27 maj 2011 09:52

Ibland när man är trött hänger man inte riktigt med på vad man gör. Jag skulle göra tevatten och satte in vattenkokaren i micron. K skulle hämta kaffe och kom tillbaka med en kopp te. De är kanske tur att det är fredag idag.

Av mochride - 26 maj 2011 17:02

En annan av Sandra Browns böcker som jag tycker är vldigt bra är Skandalen.

Jade Sperry blir våldtagen av tre pojkarna som hon går i skolan med, tre pojkar som hon känner bra. Men ingen tror henne, inte ens hennes mamma, eftersom den ene pojken är son till stadens sheriff och en annan är sonen till  stadens rikaste man.


Jade svär att en dag hämnas på de tre pojkarna. Hon lämnar sin hemstad och blir framgångsrik i sitt yrke, men minnet av våldtäkten lämnar henne aldrig. Flera år senare återvänder hon till hemstaden fast besluten att förstöra livet för dem som förstörde hennes liv.


  

Av mochride - 26 maj 2011 13:00

Vittnet var den första boken jag läste av Sandra Brown och det är en av mina favoriterböcker.  Hon har skrivit många andra bra också ochjag har flera av dem stående i min bokhylla. Jag skulle vilja ha ännu fler.


Kendall blir vittne när Ku Klux Klan mördar en oskyldig pojke och har även bevis för att de har mördat fler oliktänkande människor. Klanen tänker hindra henne från att vittna och hennes man och svärfar, som är två av ledarna för klanen, tänker ta hennes son ifrån henne.


Hon vänder sig till FBI för att få hjälp men möts av misstänksamhet. De vill att hon ska peka ut dem hon anklagar för att vara medlemmar av Ku Klux Klan och FBI agenten John McGrath tvingar henne att återävnda till den stad hon flytt ifrån. På vägen dit råkar det ut för en olycka, och Kendall som vet att det är farligt att återvända till sitt gamla hem tar chansen och flyr.


 

Av mochride - 26 maj 2011 11:00

Vår lille farbror var 9 år när M kom till världen för snart 2 år sen. Han har tyckt om henne från första stund och har gärna legat bredvid henne. Nu när M är lite större ser man tydligt att hon tycker väldigt mycket om hunden också. Hon vill gärna leka med honom och blir jätteglad när hon får hämta hans matskål och ge honom mat. Och hon sitter gärna bredvid honom och klappar och kramar. Vi har några riktigt fina bilder där de sitter bredvid varandra och myser.


 


 

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se