Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Krämpor

Av mochride - 26 juni 2011 21:45

Ibland undrar jag om min kropp redan börjar vara gammal och grå. Har haft svaga muskler i händerna/handlederna sen jag var 17 och överansträngde högerhanden. Har överansträngt båda händerna några gånger efter det, men inte lika mycket som första gången.


Jag har under många år haft problem med knäna eftersom jag felbalanserar dem, och har haft inflammation i muskelfästena och benhinneinflammation. Jag hade tidigare i vår inflammation i fötterna, iochförsig på grund av fel skor, och nu känner jag att jag håller på att få en ny inflammation i dem. Förmodligen på grund av fel skor den här gången också, men ändå.


Överansträngningen i händerna börjar jag också känna av, i båda samtidigt men just nu lite mer i vänstra, på grund av jobbet. Det är väl snart dags att skaffa nya handledskydd och bli l ite lagom handdikappad eftersom jag då inte kkommer kunna böja händerna neråt. Det blir jättekul att inte kunna röra händerna ordentligt när man städar hela dagarna.


Låsningar i ryggen har jag fått dras med i perioder också.  Problemet uppstod på grund av det dåvarande jobbet och återkommer lite grann ibland. Första gången kunde jag knapptt röra mig på grund av smärtan.  Har haft några ordentliga låsningar efter det också, men ingen som varit lika allvarlig som den första. Dålig hållning och monotona rörelser är boven i det dramat.

Ja, ja. Det kunde vara värre. Behövde bara klaga lite. Vilket inte är så bra för händerna eftersom sånt här bara gör överansträgningen värre. Så, nu klagaade jag lite igen.

 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

27 juni 2011 21:14

Man får gnälla hur mkt man vill i sin egen blogg! Så det så!! Synd om dig med all värk!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se