Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Trocadero = nostalgi

Av mochride - 27 juni 2011 19:02

Jag såg att de hade burkar med trocadero på grillen när jag var dit och köpte mat. Blev lite glad då. Jag tror de har flaskor med det inne på kiosken också, men har inte tänkt på det.


Jag dricker inte trocadero så ofta, men det är verkligen nostalgi för mig. Jag har inte varit på ridskolan och ridit på 14 år, men jag kan fortfarande inte se eller dricka trocadero utan att tänka på den tiden. Vi drack jämt trocadero när vi var på ridskolan.


Jag vet inte hur långt söderut den finns, det verkar vara en "norrländsk" läsk. Men kommer man hit upp, till de norra delarna av norrland tycker jag att man ska prova den här drickan, om man inte redan har gjort det.  Den är väldigt god.  Nu ska jag dricka de sista klunkarna trocadero och fortsätta tänka tillbaka på tiden som hästtjej.


     

 
ANNONS
 
moa

moa

27 juni 2011 22:51

Svar: Pretty little liars är på söndagar klockan 17.55, på trean. :)

Och, jag tycker du ska ge Murdoch mysteries en till chans, det var faktiskt superbra! :)

http://www.moathemoses.blogg.se

 
Elin Gabriella - Mops & chihuahua

Elin Gabriella - Mops & chihuahua

28 juni 2011 12:13

Den är jättegod! :) Drack lite i helgen faktiskt. Kram!

http://elingabriella.se

 
Caroline

Caroline

30 juni 2011 03:09

stämmer att den inte finns överallt, träffade en tjej ifrån skåne för ca ett år sedan och hon hade aldrig hört talas om trocadero :)

http://caroliinea.bloggplatsen.se/

http://caroliinea.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se