Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2011

I am Sam

Av mochride - 20 augusti 2011 21:41

I am Sam är en gripande film om en förståndshandikappad pappa som vill få behålla vårdnaden om sin dotter. Det är en väldigt fin film och Sean Penn är fantastisk i rollen sm den förståndshandikappade pappan Sam. 


Sam Dawson uppfostrar sin dotter Lucy på egen hand efter att hennes mor övergav dem när Lucy föddes, Ssam får lite hjälp av en grannkvinna och sina förståndshandikappade vänner.


När Lucy fyller 7 år är hon smartare än sin pappa, men vill inte visa det för honom och det gör att hon får problem i skolan. Myndigheterna beslutar att Sam inte längre ska få ha vårdanden om Lucy och en socialarbetare placerar henne i ett fosterhem. Det nära förhållandet mellan far och dotter sätt på prov och Sam vill få tillbaka sin dotter. Lucy ill inget hellre än av vara med sin pappa.


Sam anlitar en advokat, en känslokall och skongslös kvinna som sätter karriären först. Tillsammans kämpar de för att Sam ska få tillbaka vårdanden om Lucy och fölr att bevisa att allt som behövs är kärlek.


 
ANNONS
 
Nett

Nett

21 augusti 2011 00:57

En alldeles underbar film :) den berör!

http://www.enkoppkaffe.se

 
Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen

21 augusti 2011 19:50

Åh den vill jag se! Tack för tips :)

http://elingabriella.se

 
Johanna

Johanna

21 augusti 2011 20:47

Gick inte kommentera ovan!

lät som ett trevligt kalas! Ja helgen dne var kanon :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

21 augusti 2011 21:46

hmmm skumt, det går fortfarande inte kommentera :/

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se