Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

Inspirerad

Av mochride - 23 augusti 2011 15:34

Jag har känt mig riktigt inspirerad sen jag köpte min lilla anteckningsbok. Ju mer jag skrivit i den ju mer har jag kommit på. Precis som det ska vara. Jag har redan skrivit i nästan hälften av den, fast den är i och för sig inte så tjock. Nu är slutet helt färdigt, och några andra viktiga delar är också det. Jag har mer idéer som jag ska skriva ner men de ska få mogna lite innan jag för över dem till papper.


Det är roligt att hålla på en ny handling och en ny bok även om jag inte är riktigt klar med den första än. Men det går som sagt framåt och jag tror att jag snart är färdig. Så håll tummarna för mig så kanske jag har tur och min bok finns i bokhandlarna snart. 


 

Vill du följa min väg till att bli författare? Lägg gärna till mig på bloglovin så ser du lätt när jag skrivit något nytt.


Klicka gärna här: Bloggriket

 
ANNONS
 
Sara

Sara

23 augusti 2011 16:26

Va kul att du är med och tävlar! :D Jag hör av mig när det är avgjort! :)
Kramar

http://nolongerironic.webblogg.se

 
viktoriajohansson

viktoriajohansson

23 augusti 2011 16:26

jodå klart du kan :) om du bara övar lite :D

http://Viktorias.nu

 
Anom

Anom

23 augusti 2011 17:53

sv: har lagt till dig nu :)

http://baptiser.blogg.se

 
Nett

Nett

24 augusti 2011 08:44

*klickat*
Jag är oxå sådan så jag antecknar då och då, annars glömmer jag av det när det är dags, eller ja man får inte till det på samma sätt som då det kommer ner direkt.

http://www.enkoppkaffe.se

 
Fnulan

Fnulan

24 augusti 2011 12:42

Jag håller verkligen alla mina tummar och tår!!!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se