Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Det var bättre förr

Av mochride - 25 augusti 2011 10:43

Det har har handlat ganska mycket om Diseny i min filmkategori senaste tiden. Men det är dels för att jag upptäckt att många av de filmer jag tyckte om så mycket när jag var liten finns på dvd, och för att jag helt enkelt gillar såna här filmer. Och jag ser fram emot att se dem med M när hon blir lite större.


Jag känner mig jättegammal när jag säger det, men det var bättre förr. Jag tycker det är synd att de inte gör såna här tecknade filmer längre. De är mycket finare än de dataanimerade som finns nu. Jag menar inte att de dataanimerade är sämre, men de blir inte lika fina som de tecknade. Kanske är det också en bidragande orsak till att jag gillar dem så mycket.


Dagens barnprogram som är tecknade är så dåligt tecknade. Förr tecknade man jättebra och en del av de barnprogram jag gillade som liten tycker jag fortfarande är bra. Nu ska nästan allt datanimeras och visst, på ett sätt kan jag förstå varför. Men jag saknar ändå det tecknade som ar i de gamla filmerna, och de gamla barnprogrammen. Tänk om de kunde börja med det igen.

 
ANNONS
 
moa

moa

25 augusti 2011 12:43

Svar: Men tusen tack, vad glad jag blir! :) Jo, jag brukar vara flitig med kommatecken, ehe! Det är fler som sagt det, jag får allt hejda mig lite, haha! :)

http://www.moathemoses.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se