Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Medveten om att drömmen är en dröm

Av mochride - 28 september 2011 16:07

Har ni haft en sån där dröm (när ni sover alltså) då ni varit medveten om att det är en dröm? Det har jag, flera gånger.


Ibland drömmer jag samma dröm flera gånger och en sån dröm är en dröm då jag skulle rädda nån som var fångad i ett torn som vaktades av en stor drake. Första gången jag hade den drömmen var efter att ha läst en bok vars titel och handling jag inte kommer på just nu. I alla fall, både andra och tredje gången jag hade den drömmen var jag medveten om att det hade hänt förut och jag visste vad jag hade gjort och att det hade gått bra. "Det gick ju bra förra gången så det gör det  nu också" tänkte jag i drömmen.


Jag drömmer ofta om att jag ska rädda nångon, jagar någon eller blir jagad själv. Och jag kan nästan aldrig springa i de drömmarna, i alla fall inte ordentligt. Jag springer på stället, ramlar varannan meter osv. Och det har hänt många gånger att jag medan jag drömt försökt styra drömmen och börjat om igen och igen och försökt springa ordentligt så att jag ska ta mig någonstans. Hela tiden vet jag att det är en dröm och ska göra om den så att detska bli som jag vill. Så har det varit med en del andra drömmar också.


Det är lite lustigt när det blir så här. Vad beror det på egentligen? Hur kan man vara medveten om att man drömmer? Är det någon mer som varit med om nåt liknande?


Har fått en ny prenumerant, välkommen!


Klicka gärna här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se