Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under september 2011

Av mochride - 25 september 2011 22:24

Jag har ganska enkla drömmar. Jordnära kanske man kan säga med ett finare ord. Att jag drömmer om ett hus på landet med en stor tomt, stort lantkök och ett eget bibliotek vet ni redan. Att jag drömmer om att bli författare vet ni också. Jag skulle henskt gärna vilja kunna försörja mig på mitt författarskap, men det är det nog egentligen inte så många som kan.


Jag fantiserar också om att ha en butik av något slag. En sån där butik som man bara måste gå in i och handla lite bara för att det är så mysigt och hemtrevligt. Men mest av allt drömmer jag om något mer. Jag vet att livet har mer att erbjuda, och jag vet också att det är mycket upp till mig att uppnå det jag vill ha.

ANNONS
Av mochride - 25 september 2011 21:05

Igår tog jag och syrran med oss M och gick till travet. Där var det tävlingar i dressyr och precision. Innan vi gick funderade jag på om jag skulle ta mina gummistövlar, eller i alla fall ta med dem. Men jag bestämde mig för att lämna dem hemma. Det ångrade jag sen.


Det var nästan inget folk där, det var nästan bara de som tävlade och några familjemedlemmar till dem. Och så kom vi. Men det kan ha berott på vädret för det var mulet och ganska kallt. Vi skulle ha tagit på oss både långkalsonger och vinterjacka och en mössa och vantar hade varit bra också. Och gummistövlar. Det vavr väldigt blött och på själva travbanan var det väldigt lerigt. Mina skor blev så fina av att vara där och de ser ännu värre ut efter att de torkat. Ska försöka tvätta upp dem så att de går att använda igen.


M hade i alla fall ganska kul. Hon tyckte att hästarna var fina och hade nog gärna stannat lite längre men jag och N blev så frusna så vi gick hem igen. Det är lite synd att vi inte kunde vara där och titta idag också för vädret var mycket bättre. men jag och mamma stod på loppisen i logen och sålde lite grejer. Det kommer fler chanser att se sånt härr och då ska M få följa med igen.


 

     

Bloggriket

ANNONS
Av mochride - 24 september 2011 16:44

Har inte suttit så mycket vid datorn de senaste dagarna och har därför inte bloggat så mycket heller. Men jag sitter egentligen lite för mycket vid datorn så det är bara bra att låta bli ibland. Så istället för att sitta vid datorn har jag tagit vara på det liv jag har utanför datorn. Har varit social, fantiserat och funderat och kommit på ganska mycket till de berättelser jag skriver på. 


Har inte haft igång tvn så mycket heller. Jag är en sån som ofta har på tvn utan att egentligen titta på den, för att ha lite bakgrundsljud typ. Jag tycker inte riktigt om att ha tyst runt omkring mig.  Men istället för att ha igång tvn har vi lyssnat ganska mycket på musik och det är ju utmärkt bakgrundsljud det också. Och jag har kommit på att det kan vara ganska trevligt att inte ha så mycket ljud runt omkring.


Bloggriket

Av mochride - 24 september 2011 16:14

Är det fler som har problem med att komma in på bloglovin, eller är det bara jag? Kommer inte ens fram till inloggningen, utan får bara se det här:


 

Av mochride - 23 september 2011 12:51

Det är något speciellt med fredagar. Till och med när man är ledig och inte behöver bry sig om vilken dag det är. Mindre speciellt är att det regnar idag också.  Det är så tråkigt med regn.


Idag blir det ialla fall att rensa lite här hemma inför loppisen på söndag. Sen ska vi till K:s mormor och morfar och äta middag, och resten av kvällen kommer jag och M spendera hos min syster. Det blir nog att se någon film eller nåt och så ska jag fortsätta med min stickning.


Gör ett besök i Bloggriket

Av mochride - 22 september 2011 19:57

Det var länge sen jag stickade något och det börjar vara dags att göra det igen. Jag har bestämt mig för att göra en halsduk till svärmor och en till mormor som de ska få i julklapp. Jag hittade det här fina garnet när jag var och handlade lite idag. Det här lila blir till svärmor och mormor ska få en halsduk i blått eftersom hon gillar den färgen.


 

Av mochride - 21 september 2011 19:37

Lillan blir snart 2 år. Har det verkligen gått 2 år sen jag höll henne i min famn för första gången? Är den tid som passerat verkligen bara 2 år? Jag ar lite svårt att förstå att det gått så pass lång tid, samtidigt som det inte alls känns särskilt länge. Det har hänt så mycket under de här två åren och jag minns nästan inte livet utan henne.

Av mochride - 21 september 2011 11:05

Var ute med hunden för en liten stund sen och när jag var nästan hemma såg jag något litet som gick över vägen. Undrade vad det kunde vara och när jag kom närmare såg jag att det var en liten igelkott.


Skyndade in för att hämta kameran och tog några bilder på den. Jag kom ganska nära, den verkade inte alls rädd. Jag hoppas att den inte blir överkörd för den var precis vid infarten till parkeringen.


 

 

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se