Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under september 2011

Av mochride - 21 september 2011 09:00

Sambon köpte den här filmen igår och vi tyckte båda två att den verkade spännande. Stor besvikelse. "Lika imponerande som Transformers". Eh, näe.... "...en spektakulär actionupplevelse med specialeffekter som inte liknar något du sett tidigare." Eh, näe....


Striden i början liknande ett dåligt tv-spel. Vi tyckte båda två att specialeffekterna borde vara bättre med tanke på hur ny filmen är (2007). De är  bättre i Jurassic Park och den filmen är från 1993.


Även om början var ganska dålig så ville jag ändå se hur det gick, och både handlingen och effekterna blev lite bättre mot mitten av filmen. Men det var ändå inte riktigt bra. Det hade kunnat vara så mycket bättre än vad det var.Gör ett besök i Bloggriket

ANNONS
Av mochride - 20 september 2011 20:34ANNONS
Av mochride - 20 september 2011 19:33

Tittade ut genom köksfönstret och himlen är riktigt fin ikväll. Tittade ut genom balkongdörren och på den sidan av är det betydligt mörkare. Det har regnat ganska mycket idag och ett tag såg det ut som att det skulle bli åska. Det är lite dimma ute nu, det är lite mysigt och mystiskt med dimma.


 

Av mochride - 20 september 2011 10:07

Det är ganska kul att se att nymfparakiten blir mer och mer tam. Den vågar mer och sitter gärna i öppningen till buren och tittar ut eller klättrar upp på taket. Och så sitter den ju gärna på K:s axel och där kan den ju sitta i en timme eller mer. Nu har den börjat äta ur hans hand också. Den är så fin.


 

Av mochride - 19 september 2011 18:49

Jag vet inte hur många gånger jag ringt till syrran istället för sambon. Av någon anledning så blandar jag ihop deras nummer fast de inte ens liknar varandra. Men jag ringer bara till syrran när jag egentligen tänkt ringa till K, inte tvärt om.


Första gången det hände ringde jag K, trodde jag, och så var det en tjej som svarade! Hann ju undra över det i två sekunder innan jag undrade vilket nummer jag hade slagit egentligen. Och så kom jag på att jag hade ju ringt till syrran.


Ibland upptäcker jag det innan det hinner gå fram signaler eller innan hon hinner svara. Andra gånger märker jag det inte förrän hon svarat. Jag kan ju gå genom telefonboken eller knappa in numret och få förslag på nummer som passar när jag ringer med min telefon, men det spelar som ingen roll. För jag har i huvudet vem jag ska ringa till men när jag väl ringer så blir det fel ändå. Som tur är händer det inte så ofta, men det händer lite då och då.

Av mochride - 19 september 2011 13:03

Nu är det inte så mycket kvar av korrekturläsningen och bearbetningen med mitt manus. Snart är är jag färdig och då ska texten skickas in till ett förlag. Det är lite roligt att gå igenom alllt igen, även om själa uppgiften egentligen är ganska tråkig, för jag fastnar på vissa ställen som jag tycker om.


Jag hoppas att de som läser min roman på förlaget kommer tycka om den på samma sätt som jag gör så att den blir publicerad. Och sen hoppas jag ju så klart att även läsarna tycker om det jag skriver. Det är ju dem som ska köpa min bok. Och förhoppningsvis leder det till att fler böcker blir publicerade och att fler vill läsa dem.


Vill du följa mig och min väg till att bli författare? Lägg då gärna till mig på bloglovin eller blogkeen så ser du snabbt och lätt när jag uppdaterat.

Klicka gärna här också och gör ett besök i Bloggriket.

Av mochride - 18 september 2011 13:56

Tankarna maler i mitt huvud just nu. Har massor att tänka på och planerar och fantiserar. Det skulle vara så spännande och roligt att göra verklighet av det. Och egentligen är det inget som hindrar mig från att prova. Eller jo, vissa grejer hindrar mig just nu, men det kommer förhoppningsvis ändras. Jag är nog världens veligaste människa som bara funderar, fantiserar, planerar och "ältar" utan att ta tag i det. Men nu ska jag det. Inte nu, men sen. Snart, förhoppningsvis.

Av mochride - 18 september 2011 11:00

Taken är ganska brutal film om en man som gör allt för att rädda sin dotter från människohandlare. M kommer aldrig få åka utomlands....


17-åriga Kim åker till Paris tillsammans med sin kompis Amanda. Under ett telefonsamtal mellan Kim och hennes pappa bryter sig iskalla människohandlare in och kidnappar dem. Men de albanska kidnapparna får mer motstånd än de räknat med. Kims pappa Bryan är en före detta CIA-agent och gör allt han kan för att rädda sin dotter. Men han var hara 4 dygn på sig att hitta dem innan flickorna blir sålda i ett främmande land.


Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se