Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under september 2011

Av mochride - 7 september 2011 21:33

Nu vet man att det är höst. Kvällarna är mörka och temperaturen sjunker. Det är det tråkiga med hösten, det blir så mörkt. Då passar det iochförsig bra att tända ljus och krypa ner under en filt. Men det är inget roligt att tita ut genom fönstret och se det där mörka utanför.


       

Kika in i Bloggriket

ANNONS
Av mochride - 7 september 2011 19:19

Idag var jag och gjorde min tatuering. Jag var så nervös på morgonen och när vi gick dit (syrran följde med som moraliskt stöd) men det gick över när vi kom in i studion och träffade tatueraren. Han var väldigt trevlig och jätteduktig.


Jag visade vilken font jag ville ha och han ritade upp tatueringen. Den blev något förenklad, han tog bort några detaljer. Och då blev den precis som jag ville ha den. Vi provade texten på armen men det bleev inte riktigt bra för den vred sig, som det ju lätt gör när man tatuerar på insidan av armen. Men vi flyttade den lite och nu är det en rak linje även om jag vrider armen. Den blev lite större än jag först hade tänkt, men jag är ändå väldigt nöjd.


Det gjorde jätteont! Men det var faktiskt inte så farligt som jag hade trott. Det som gjorde mest ont var sista ordet i tatueringen eftersom huden är så tunn där. Men det gick ganska bra och nu när jag vet hur det känns kan jag tänka mig att tatuera mig igen. Men det får vänta länge i så fall.


 

ANNONS
Av mochride - 6 september 2011 22:08

innan M gick och la sig för kvällen parkerade hon två av sina bilar på elementet. Hon tycke att de skulle stå där över natten, och det ser faktisk ganska gulligt ut.


 

Av mochride - 6 september 2011 18:50

Även om det förmodligen är bäst att skicka in sitt manus till ett etablerat förlag kan jag ändå inte riktigt släppa det här med eget förlag. Jag drömmer inte bara om att bli författare, jag fantiserar även om att publicera på eget förlag och kanske så småningom även publicera andra.


Men det är väldigt mycket jobb med att ha eget förlag. Och det blir nog även mycket svårare att nå ut till läsarna och bokhandlarna. Det är nog svårt att konkurrera med de etablerade och stora bokförlagen. Fantisera kan man ju göra i alla fall. Och det gör jag.

Av mochride - 6 september 2011 15:51

Jag: Är du trött?

M: Nej, inte jag.

Jag: Är mamma trött?

M: Mmm


Jag tycker det är ganska bra gjort av henne att svara så. Det är så roligt att prata med henne för hon förstår så mycket och kan göra sig förstådd så bra också. Kan hon inte säga vad hon vill så har hon stödtecken eller ljud så att man ändå förstår vad hon menar. Det är ganska kul när hon kommer och frågar "vad gör du?" eller "vad är det här?" Tänk så mycket hon kan redan, och då är hon ändå bara knappt 2 år.

Av mochride - 6 september 2011 12:29

Nu behöer vi inte koka vattnet längre! kranvatten har aldrig varit så gott som nu. Det är så härligt att bara öppna kranen och fylla ett glas och sen dricka vattnet. Fast det känns nästan lite konstigt att göra så för vi har ju kokat vattnet så länge. Några av de norra delarna av kommunen får vänta 2 veckor till innan de inte behöver koka vattnet längre. Så härligt att slippa det. Men jag tror att vi ska fortsätta koka vattnet nån dag till bara för säkerhets skull.

Av mochride - 5 september 2011 23:53

Järgarna 2 var jättebra! Den var väldigt spännande, speciellt mot slutet. Början var lite segt men sen kom handlingen igång. Det var inte alls svårt att gissa vem som var den skyldige, men det var kanske inte meningen heller. På ett sätt var den bättre än första filmen, på ett annat sätt var den inte det. Det är absolut en film som vi kommer se igen och K kommer köpa den när den kommer på dvd.

Klicka här, eller scrolla ner lite för att se trailern till filmen.

Av mochride - 5 september 2011 18:08

När jag var ute med hunden tidigare idag kom jag på en spännande inledning till en ny berättelse. En scen mitt i alltihop kom jag också på när jag var nästan hemma. Men jag har ingen aning om vad berättelsen ska handla om. Det ska bli roligt att ta reda på det för jag tror att det kan bli riktigt spännande. Med den inledningen måste det bli det. Möjligtvis kan de ha något med mytologi att göra. Jag får se vad det blir av det.


Med den här, om jag kommer på mer, har jag nu 3 påbörjade berättelser/böcker förutom den som jag nästan korrekturläst klart. Det är mycket på gång nu, men det är bara kul.


Klicka här och få fler besökare till din blogg

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se