Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Jag vill nog lite för mycket

Av mochride - 27 oktober 2011 13:05

Jag vill nog lite för mycket när det gäller mitt skrivande och mina böcker. Jag vill att de ska översättas till en mängd olika språk och bli populära i flera olika länder.  Jag tänker i bilder och som film när jag kommer på vad som ska hända och skriver det. Jag fantiserar om att de blir film, vi kan väl låtsas att nån i USA kommer på den genialiska idéen att göra film av mina böcker. Jag vet precis vem som skulle ha den manliga huvudrollen i bok nummer 2 i så fall.


Jag vill att mina böcker ska bli översatta till en massa olika språk och att de ska bli populära världen över. Drömma och hoppas kan man ju, men det är nog bäst att vara realistisk. Mina böcker har ju inte ens publicerats än, och jag får nog vara glad om någon överhuvudtaget vill läsa dem.

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

27 oktober 2011 17:37

Det är bra och vilja mycket :)

ja läs boken riktigt bra :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mariette

Mariette

28 oktober 2011 10:40

Jag tror att man ska sätta ribban högt, annars får man inte igenom någonting =)

http://mariettesrora.blogg.se

 
Ingen bild

amanda

3 november 2011 18:53

Skriver också ganska mycket och har inte gjort klart boken jag håller på att skriva. Men endå kan jag inte låta bli att fundera över vilka skådespelare jag skulle vilja ha till vilken karaktär osv.
Tror inte du vill för mycket. Vem vet, om några år kanske din bok kommer ha översätts till en massa olika språk och kanske även blivit en film :)
Inget fel med att hoppas!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se