Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under oktober 2011

Av mochride - 26 oktober 2011 19:06

De första gångerna jag hörde den här låten  var jag säker på att det var Rihanna som sjöng den. Blev väldigt förvånad när jag fick veta att det är September som gör den. Men det är i alla fall en väldigt bra låt.


ANNONS
Av mochride - 26 oktober 2011 12:31

Det är ganska mycket frost på morgnarna nu. Med 6 minusgrader på morgonen hinner det frysa på ganska mycket under natten. Jag tror inte att vi behöver vänta så länge till på snön. Första snön brukar väl komma där i slutet av oktober/början av november.


Jag undrar om det är mycket fukt i luften idag, för det är mycket dimma och det blir bara mer och mer. Det är inte så roligt att vara ute och köra i det, för man ser ju så dåligt. Men annars är det ganska mysigt med dimma. Det är lite mystiskt på nåt sätt. Och det kan vara bra för fantasin också.


 

ANNONS
Av mochride - 25 oktober 2011 12:33

Som läsare vill jag gärna själv bilda mig en uppfattning om hur de personer jag läser om ser ut. Även om man får en beskrivning av deras utseende så får man alltid egen bild av dem, och därför skriver jag själv inte så mycket om utseendet. Jag skriver oftast bara om de är långa eller korta, hårfärg och ögonfärg. Resten får läsaren bestämma. Jag fokuserar mest på de personliga egenskaperna. Det är det viktiga tycker jag.


Hur gör ni andra? Beskriver ni hur personerna ser ut, eller gör ni som jag och fokuserar mer på de personliga egenskaperna?

Vad tycker du som läsare? Vill du veta precis hur personerna ser ut eller vill du bilda dig en egen uppfattning om deras utseende?

Av mochride - 24 oktober 2011 20:45

Förra året såg jag och syrran de två första Twilight filmerna bara för att se om de var så bra som alla sa att det var. "Alla" pratade om Twilight, om hur bra de var och om hur snygga Edward och Jacob var. Det första vi tänkte var "Var det inte bättre än så här?" Ingen av oss blev särskilt imponerad med andra ord ch vi tycker båda att Twilight är väldigt överskattat.


Men, jag har bestämt för att ge det en ny chans. Jag har sett trailern till Breaking dawn, och till skillnad från de andra filmerna så verkar den hyffsat spännande. Och jag är faktiskt lite nyfiken på hur det slutar. Får se om jag blir motbevisad av att läsa böckerna och tycker de är bra trots allt, eller om jag kommer fortsätta att tycka att det är överskattat.


 


Rösta gärna på mig i Bloggriket. Ta reda på vem som ligger högst upp på listan eller registrera din egen blogg.

Av mochride - 23 oktober 2011 19:25

Nu har jag kommit på ganksa mycket till den andra boken jag skriver på och det finns mysket som ska skrivas ner. Men varför ska man komma på en massa att skriva när det är dags att gå och sova?


Jag kände mig väldigt inspirerad när jag började skriva igår kväll, men klockan var mycket och jag kunde tyvörr inte sitta uppe och skriva så mycket som jag hade vekat. Men jag har i alla fall en bra fortsättning nu, och vi får väl se hur länge det håller i sig. Ska bli intressant att se vad det blir av det här.


Vill du veta hur det går för mig i mitt skrivande och med mina böcker? Följ mig gärna med bloglovin eller blogkeen så ser du lätt när jag skrivit något nytt.


Rösta gärna på mig i Bloggriket, ta reda på vem som ligger högst på listan eller registrera din egen blogg.

Av mochride - 21 oktober 2011 19:46

M har somnat och det är inte så mycket kvar av dagen då hon fyllde 2 år. Det har varit en roligt dag för henne med släkt  på besök och fina presenter. Hon har ganska trött i början för hon hade inte sovit så mycket innan de kom hit, men hon höll igång bra ändå och efter en liten stund gick tröttheten över. Hon var riktigt busig och tyckte att det var roligt att öppna paketen.


Imorgon ska vi fortsätta fira henne, men då hos mina föräldrar. Då kommer min mormor och morfar också. Det blir mer paket för henne och mer fika. Jag tror att det kommer bli en roligt dag även imorgon.


Jag kan fortfarande  inte riktigt fatta att det hunnit gå 2 år sen hon föddes. Det var ju inte så länge sen hon var så liten att allt vi hade var för stort för henne, till och med babyskyddet. Storlek 50 i kläder hade hon i 3 månader eftersom hon var så liten när hon föddes.


Nu är hon plötsligt 2 år, och så stor fast ändå fortfarande så liten. Hon har utvecklats enormt mycket under de här 2 åren och ska bli så spännande och roligt att följa hennes utveckling under kommande år. Hon kommer att bli en underbar tjej. Och kärleken vara växer och växer för varje dag som går.


 

Av mochride - 19 oktober 2011 19:49

På fredag firar vi att M blir 2 år, så dagen har bestått av städning och bakning. Jag har bakat kolakakor, skurna chokladkakor och gaffelkakor /Idakakor. Imorgon står också bakning och städning på schemat. Då har jag tänkt göra en sockerkaka och kladdkakemuffins. På fredag ska jag försöka mig på att göra en tårta.


Tänk att det redan gått 2 år sen hon kom till världen. Vart tar tiden vägen? Det här åren har gått så fort, och fortare lär det väl gå. Hon har blivit så stor fast hon fortfarande är så liten.

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se