Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under oktober 2011

Av mochride - 18 oktober 2011 18:37

K tog lite bilder på mig igår och när han visade dem för mig och M ropade hon syrrans namn. Hon trodde det var hennes moster istället för mamma på bilden. Och kanske var det mest logiskt för henne eftersom mamma satt bredvid henne. Lite kul ar det i alla fall. Hon ropade syrrans namn till alla bilderna vi visade på mig. Till och med den där vi båda var med.

ANNONS
Av mochride - 18 oktober 2011 15:52

Nu är jag en nöjd ägare av Lejonkungen. Förhandsbokade den på cdon.com och idag fanns den i brevlådan när jag kom hem från jobbet, som förvrigt har gått riktigt bra. Lejonkungen är min absoluta favorit av Disneyfilmerna och varför jag inte köpt den tidigare har jag ingen aning om.


Men nu är den i alla fall min. Får se om vi kanske ser den sen M har somnat. Jag sa att jag ville se den, och så sprang hon och hämtade boken med Lejonkungen. Så vi ska titta lite i den en stund.


Vilken Disneyfilm är din favorit?


 

Glöm inte att ta en titt i Bloggriket

ANNONS
Av mochride - 17 oktober 2011 12:57

Jag träffade min nya chef på stan idag. Hon har anställt en tilll förutom mig, och det är en gammal barndomsvän till mig vilket är kul. Vi fikade lite och sen gick vi igenom alla grejer vi behöver när vi jobbar .


Det var väldigt trevlig. Jag kommer väldigt bra överens med min nya chef och min barndomsvän så det är nästan lite synd att vi inte kommer jobba så mycket tillsammans. Vi pratade och skrattade mycket. En väldigt bra start på veckan och på det nya jobbet.

Av mochride - 16 oktober 2011 15:52

Jag lämnade det sista av renskrivningen och har istället hållit på med korrekturläsningen ett tag. Men nu har jag tagit tag i det där sista som ska föras över till datorn och det är just slutet som jag tycker bäst om. Jag tycker jättemycket om hela boken, men det är något speciellt med slutet. Det kommer ni märka när ni läser boken :)


Nu är det inte alls mycket kvar innan det är dags att säga hej då till manuset och hoppas att det blir välkomnat på förlaget. Jag har ju så fina drömmar om hur bra allt ska bli, och det skulle vara väldigt trevligt om det blev verklighet. Vill ju att så många som möjligt ska tycka om den här boken.


  Ta reda på vem som regerar i Bloggriket, hitta nya bloggar eller

registrera din egen.

Av mochride - 16 oktober 2011 09:16

Jag kan fortfarande känna mig helt överväldigad över den kärlek man känna till sitt barn.

Tänk att det var till just oss hon kom den där dagen för snart 2 år sen.

Tänk att det är vi som får dela vårt liv med henne.

Tänk att det är vi som får se henne växa upp och formas till den hon kommer bli som vuxen.

Tänk att det är vi som får finnas där och skratta med henne när hon är glad och trösta henne när hon är ledsen.

Tänk att det är vi som får finnas där och stötta henne och uppmuntra henne.

Tänk att det är vi som får älska henne och hon oss.

Av mochride - 15 oktober 2011 20:13

     

Av mochride - 15 oktober 2011 12:38

Fick sova länge idag. K tog M på morgonen och jag vaknade inte förrän mamma ringde 10.45 Det var härligt att få sova så länge, men nu har jag lite huvudvärk. vet inte om det beror på att sovit konstigt eller om det är dags att byta styrka på glasögonen. Kanske en kombination av båda.


Jag har haft lite spänningshuvudvärk ett tag nu. Jag har drömt mycket sista tiden så jag har inte sovit så jättebra heller. Såna där konstiga drömmar där det händer sånt som bara kan hända i drömmar, och som man glömmer bort efter en stund.


Men nåt bra har det blivit av drömmarna i alla fall, för jag tror att jag äntligen har kommit på hur jag ska komma vidare med bok nummer 2. Det är bra att kunna drömma sig fram i handlingen ibland.


Bloggriket

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se