Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under oktober 2011

Av mochride - 6 oktober 2011 19:38

Nattens faror är en spännande roman om radioprataren Paris Gibson. Hon har en populär radioshow och kontakten med lyssnarna är ett välkommet avbrott i hennes isolerade tilvaro. För dem som lyssnar på hennes program är hon en trofast vän som tar deras problem på allvar. Men en av dem vill henne illa.


En kväll ringer en man som kallar sig Valentino till studion. Han är rasande för att Paris gav hans flickvän rådet att lämna honom. Med viskande och hotfull röst berättar Valentino att han håller flickvännen fången och att han kommer döda henne om 78 timmar. Sedan är det Paris tur.


 

ANNONS
Av mochride - 6 oktober 2011 15:55

Igår fick jag veta att att vi får komma på visning av lägenheten vi ställt oss i kö på. Det är bara en tvåa, men den är större än den vi har och den är på markplan. Det ska bli så skönt att slippa trappen. Varken hunden eller barnet kan gå i den. Eller, hunden går uppför trappen men inte nerför, och det är samma med dottern. Hon går uppför trappen men får inte gå nerför. Och både jag och K är less på trappen. Den tar så mycket utrymme från övriga lägenheten också.


Vi får se vad vi tycker om lägenheten när vi tittar på den, men planlösningen ser i alla fall bra ut. Om vi tar den kommer vi inte få lika bra utsikt som nu, utan det blir en garagebyggnad som vi får vila ögonen på när vi tittar ut genom vardagsrumsfönstret. Men det ska vi väl kunna leva med.


Klicka gärna här innan du går

ANNONS
Av mochride - 5 oktober 2011 19:42

Vi hittade Smurfarna när vi var och handlade tidigare idag. Så ikväll är vi nostalgiska och ser på Smurfarna, äter varsin kanelbulle (eftersom det inte blev någon igår), en bit rosa prinsessrulle och dricker saft saft hallonsaft.


 

Av mochride - 4 oktober 2011 19:25

Den här stackars tomten måste känna sig väldigt ensam. Han blev kvarglömd i bokhyllan i sovrummet när vi städade undan julen förra året. Vi tittar på honom då och då och tänker att vi ska packa ner honom med de andra tomtarna, men det blir aldrig av. Fast nu är det ju snart jul igen så det är väl lika bra att han får stå kvar.


 

Bloggriket

Av mochride - 4 oktober 2011 13:18

Den här veckan började väldigt bra. Igår ringde en kvinna om ett jobb jag hade sökt. Hon ville gärna träffa mig och der gjorde vi idag. Det var en väldigt trevlig intervju och jag har nog aldrig skrattat så mycket på en jobbintervju förut. Vi kom bra överrens och det låter lovande om jobbet. Jag hoppas att jag får det. hon skulle höra av sig på fredag.


Gör ett besök i Bloggriket

Av mochride - 3 oktober 2011 20:19

M har inte sovit på hela dagen idag. Hon som alltid somnar efter lunchen och sover i 1-2 timmar. Vi gick in till stan efter att vi ätit och tänkte att hon fick somna på vägen dit, men icke. Hon vägrade somna. och inte somnade hon senare heller medan vi var på stan. Köpte i nya vinterhandskar åt henne och en ny vintermössa som hon verkar väldigt varm och skönt, och hon som hon gillar. Det var så roligt när vi gick in i butiken och hördes hennes "OJ". Personalen tyckte också att det var lite kul.


Syrran var med och satt med henne i den lilla lekhörnan medan jag och K tittade på handskar och mössor. När vi skulle gå skulle hon i vanlig ordning städa efter sig och sköt in stolarna och la tillbaka leksakerna. Sen gick vi till biblioteket för att lämna igen böckerna och låna nya. M ville ha massor med böcker, men de flesta var hon för liten för. Efter biblioteksbesöket gick vi hem, men hon ville inte somna då heller.


Gick till K:s mormor och morfar för att hämta väskan som han glömt och blev kvar över middagen. M höll igång som hon brukar men var inte alls så där grinig som jag trodde att hon skulle bli med tanke på att hon inte sovit något. När vi sen gick därifrån slocknade hon på en gång. 


Får se om det blir likadant imorgon eller om hon sover hon brukar. När slutade era barn sova dagtid?


Bloggriket

Av mochride - 2 oktober 2011 18:36

K sa åt mig att titta ut genom köksfönstret, och det här är vad jag fick se. Visst är det vackert?


 

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se