Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 1 november 2011

Patrioten

Av mochride - 1 november 2011 19:42

Jag fick mina filmer idag och den film jag ska se först är Patrioten. Jag har sett den förut och tycker att den är väldigt bra, så det ska bli kul att se den igen.


Benjamin Martin var en hjälte i kriget mot fransmännen och indianerna. Nu vill han inget hellre än att ta hand om sin familj som består av 7 barn, och den egendom de bor på. När engelsmännen drar in i South Carolina hotas både hans frihet och hans familj och han tar till vapen igen för att skydda dem. Han äldste son, som är en patriotisk idealist, kämpar vi hans sida. Martin inser att han måste strida för hela nationens frihet för att kunna skydda sin familj.


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

1 november 2011 19:56

Den har jag med sett, det är nog 10år sedan, kanske får se den igen :) Jag jag får nog tjuväta nu, fast fotbollen börjar först 20.45 :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

2 november 2011 12:56

Åhh älskar Patrioten verkligen!! Finns inget dåligt med den tror ja :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
johanna

johanna

2 november 2011 12:58

Nu är dagens blogg avslutad. blev det du som vann?
Kommer starta en ny dagens blogg snart där jag väljer ut TRE bloggar som vinnare istället. följ mig via bloglovin så du vet när du har större chans att vinna! :)

ps. jag är alltid öppen för länkbyten & följa varandra på bloglovin!

http://jljungdahl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se