Mochride - mitt hjärtas röst

Alla inlägg under december 2011

Av mochride - 13 december 2011 22:21

Jag kan så jag klarar mig när det gäller datorer. Oftast. Många gånger när jag stöter på problem upptäcker jag hur lite jag egentligen kan. För det mesta ordnar det sig ändå, antingen genom hjälp av andra eller genom att prova sig fram. Men jag brukar hinna jaga upp mig ganksa mycket innan probelemt är löst, vilket är väldigt typiskt.


Nu har jag ett sånt där problem som jag inte klarar själv. Och jag vet itne ens vad som blir fel, bara att nåt blir det. Jag har fått lite hjälp av en gammal klasskompis, och en annan håller också på att försöka hjälpa mig. Men det tar lite tid efterrsom vi inte är online samtidigt. Och det kan ju vara lite svårt för den andra att hjälpa mig när jag själv inte vet vad som blir fel. Men jag hoppas att det ordnar sig i alla fall.


Jag hade precis samma problem under utbildningen så egentligen vet jag inte varför jag ger mig på det här igen. Då fick jag hjälp av läraren, men eftersom jag inte kommer ihåg vad han gjorde vet jag inte vad jag ska göra nu. Och det är väldigt irriterande. Jag hoppas i alla fall att jag ska få ordning på det här snart. Jag vill ju komma igång med det där.

ANNONS
Av mochride - 8 december 2011 16:20

Det snöar idag, och det snöar mycket. Stora flingor och som vräker ner. Det är ganska mysigt faktiskt, men jag är glad att jag slipper vara ute och köra bil nu. Undrar hur mycket snö det blir när det slutar. Det har redan kommit ett par centimeter.


 

Klicka gärna här

ANNONS
Av mochride - 5 december 2011 13:51

Jag vet inte om jag törs skriva att det har snöat. Den försvinner väl snart igen. Det har kommit ganska mycket snö, klibbsnö som fastnar på hunden så han blir en liten michelingubbe och kan inte gå ordentligt. Det känns riktigt bra nu när vi har fått lite snö igen. Det blir mycket ljusare och trevligare ute, och så blir lite mildare. Har nästan lite julkänsla så jag hoppas som sagt att snön får vara kvar den här gången.


Bakade pepparkakor i helgen och det gav mig också lite julkänsla. M gjorde fyra stycken och sen var hon less. Hon åt lite pepparkaksdeg och fortsatte sen att busa med mormor. Köpte en jättefin plåtburk på ÖB som jag har pepparkakorna i. Jag hadee tänkt göra glasyr och spritsa på pepparkakorna som förra året, men jag orkade inte. De är fina och goda ändå.


Igår var vi på en julmarkand och de var många som stod där och sålde olika saker. Vi kom dit ganksa sent så det var ganska mörkt och inte var det nån snö då heller. Däremot var det väldigt lerigt. M tyckte det var kul i alla fall och jag köpte en jättefin ljuslykta med text.


     

Klicka gärna här

Av mochride - 1 december 2011 21:08

Jag känner mig så omotiverad att blogga nu för tiden, så jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggen. Hoppas att det bara är en svacka och att jag hittar tillbaka igen. Men jag kommer fortsätta att kika runt i andra bloggar och logga in här ibland för att godkönna/svara på eventuella kommentarer. Kanske kommer det ett inlägg lite då och då också. Ni kan väl försöka att inte glömma bort mig helt.


 

Av mochride - 1 december 2011 13:57

Den är den första december idag och vi har ingen snö. Den där snön jag skrev om tidigare, det blev nollgradigt igen så den försvann. Det känns jättekonstigt att vi är inne i devember nu och det är ingen snö på marken. i december ska det vara snö. Jag hoppas verkligen att det kommer lite mer snö som faktiskt får stanna kvar den här gången. För det ska bara vitt på marken nu, speciellt till jul.


Och på tal om jul så är det ju inte alls långt kvar nu. Och jag har noll julkänsla. Känns tråkigt. Jag känenr mig bara lite stressad över att jag inte hunnit fixa några julklappar. Tre stycken är i och för sig färdiga för de har jag ju gort själv, men resten. Jag har ju inte kunnat gå på stan med min förkylning, eller luftrörskatarr eller vad de tnu är, men jag hoppas att jag ska kunna göra det till veckan.


Jag började med antibiotika igår, och det känns redan bättre. Förstår nu hur skönt det är att få sova? Jag har inte sovit ordentligt på 2 veckor, men i natt kunde jag lägga mig 2 timmar tidigare än jag gjort de senaste veckorna och jag har faktiskt sovit! Inte bara, halvsovit i väntan på nästa hostattack, utan sovit! Kände mig utvilad när jag vaknade, men har ändå sovit en liten stund på förmiddagen. Och samma sak då, jag fick sova. Jag hostar inte lika mycket heller. Helt underbart!


Bloggriket

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se