Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 1 januari 2012

Ett nytt år

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev hjärnan lite trög och en del frågor som man visste svaret på kunde man plötsligt inte.


När klockan ringde in det nya året smällde alla iväg sina raketer samtidigt samtidigt. Vi gick ut en liten stund för att titta på fyrverkerierna. Vi har inte haft några egna de senaste åren men det är kul att titta på andras. Men det var en grej som var väldigt jobbigt under kvällen/natten och det var att syrrans hund var så rädd för raketerna. Han ville inte alls ut på sin promenad tidigare på kvällen och när vi väl fick iväg honom ville han bara springa hem igen. Inne gick det ganska bra, men så fort han kom utanför dörren var han jätterädd. Och tolvslaget var väldigt jobbigt för honom.


Syrran hörde de första raketerna redan innan klockan blivit 3. Varför början man så tidigt? Jag förstår om man har små barn som vill vara med och se raketerna och kanske börjar lite tidigare på kvällen, (19-21), men varför börjar man så tidigt som 3-tiden, eller kanske ännu tidigare?


Nu har ett nytt år börjat, och det känns lite konstigt. Det brukar det väl i och för sig göra tills man vant sig. jag tror att även det här året blir ett bra år. Förhoppningsvis kommer en del av det man drömmer om bli verklighet, jag ska försöka anstränga mig för att det ska bli så. Och i höst firar jag och K 6 år tillsammans och M blir hela 3 år. Jag undrar igen, var tar tiden vägen?

 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

1 januari 2012 17:17

Usch vad synd det är om alla hundar!!
God fortsättning på dig vännen!!
KRAM

http://fnulan.se

 
Johanna

Johanna

2 januari 2012 10:44

Då fick du en bra slut på året genom vinna båda..... =)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Ricky

Ricky

2 januari 2012 11:13

Tack för kommentaren.
Ja, alla filmer kan ju inte vara för alla. Då får rekommendera den till sambon din i sådana fall. :)

http://www.lolasbasement.blogg.se

 
Sandra Törn [TÄVLING I BLOGGEN]

Sandra Törn [TÄVLING I BLOGGEN]

2 januari 2012 12:37

Din röst för veckans blogg är räknad! ;)

http://sandratorn.se

 
Johanna

Johanna

2 januari 2012 14:58

Klart du får fundera lite först.... :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Carolisabella

Carolisabella

2 januari 2012 19:38

Stackars alla skotträdda hundar som har det så kämpigt varje nyår. Vet precis hur jobbigt de kan ha det. Men alla skrämmande knallar till trots får man hoppas att själva 2012 blir ett lugnt och roligt år för både människor och djur!

http://carolisabella.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Av mochride - 28 december 2011 22:00

Blev lite ledsen när vi gick för att handla idag. Det där snygga garnet som jag köpte och stickar filten med, det finns inte kvar.... Varför köpte jag inte flera nystan på en gång när jag visste att jag behövde flera stycken? Jag hoppas att de får in...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se