Mochride - mitt hjärtas röst

Senaste inläggen

Av mochride - 24 oktober 2011 20:45

Förra året såg jag och syrran de två första Twilight filmerna bara för att se om de var så bra som alla sa att det var. "Alla" pratade om Twilight, om hur bra de var och om hur snygga Edward och Jacob var. Det första vi tänkte var "Var det inte bättre än så här?" Ingen av oss blev särskilt imponerad med andra ord ch vi tycker båda att Twilight är väldigt överskattat.


Men, jag har bestämt för att ge det en ny chans. Jag har sett trailern till Breaking dawn, och till skillnad från de andra filmerna så verkar den hyffsat spännande. Och jag är faktiskt lite nyfiken på hur det slutar. Får se om jag blir motbevisad av att läsa böckerna och tycker de är bra trots allt, eller om jag kommer fortsätta att tycka att det är överskattat.


 


Rösta gärna på mig i Bloggriket. Ta reda på vem som ligger högst upp på listan eller registrera din egen blogg.

ANNONS
Av mochride - 23 oktober 2011 19:25

Nu har jag kommit på ganksa mycket till den andra boken jag skriver på och det finns mysket som ska skrivas ner. Men varför ska man komma på en massa att skriva när det är dags att gå och sova?


Jag kände mig väldigt inspirerad när jag började skriva igår kväll, men klockan var mycket och jag kunde tyvörr inte sitta uppe och skriva så mycket som jag hade vekat. Men jag har i alla fall en bra fortsättning nu, och vi får väl se hur länge det håller i sig. Ska bli intressant att se vad det blir av det här.


Vill du veta hur det går för mig i mitt skrivande och med mina böcker? Följ mig gärna med bloglovin eller blogkeen så ser du lätt när jag skrivit något nytt.


Rösta gärna på mig i Bloggriket, ta reda på vem som ligger högst på listan eller registrera din egen blogg.

ANNONS
Av mochride - 21 oktober 2011 19:46

M har somnat och det är inte så mycket kvar av dagen då hon fyllde 2 år. Det har varit en roligt dag för henne med släkt  på besök och fina presenter. Hon har ganska trött i början för hon hade inte sovit så mycket innan de kom hit, men hon höll igång bra ändå och efter en liten stund gick tröttheten över. Hon var riktigt busig och tyckte att det var roligt att öppna paketen.


Imorgon ska vi fortsätta fira henne, men då hos mina föräldrar. Då kommer min mormor och morfar också. Det blir mer paket för henne och mer fika. Jag tror att det kommer bli en roligt dag även imorgon.


Jag kan fortfarande  inte riktigt fatta att det hunnit gå 2 år sen hon föddes. Det var ju inte så länge sen hon var så liten att allt vi hade var för stort för henne, till och med babyskyddet. Storlek 50 i kläder hade hon i 3 månader eftersom hon var så liten när hon föddes.


Nu är hon plötsligt 2 år, och så stor fast ändå fortfarande så liten. Hon har utvecklats enormt mycket under de här 2 åren och ska bli så spännande och roligt att följa hennes utveckling under kommande år. Hon kommer att bli en underbar tjej. Och kärleken vara växer och växer för varje dag som går.


 

Av mochride - 19 oktober 2011 19:49

På fredag firar vi att M blir 2 år, så dagen har bestått av städning och bakning. Jag har bakat kolakakor, skurna chokladkakor och gaffelkakor /Idakakor. Imorgon står också bakning och städning på schemat. Då har jag tänkt göra en sockerkaka och kladdkakemuffins. På fredag ska jag försöka mig på att göra en tårta.


Tänk att det redan gått 2 år sen hon kom till världen. Vart tar tiden vägen? Det här åren har gått så fort, och fortare lär det väl gå. Hon har blivit så stor fast hon fortfarande är så liten.

Av mochride - 18 oktober 2011 18:37

K tog lite bilder på mig igår och när han visade dem för mig och M ropade hon syrrans namn. Hon trodde det var hennes moster istället för mamma på bilden. Och kanske var det mest logiskt för henne eftersom mamma satt bredvid henne. Lite kul ar det i alla fall. Hon ropade syrrans namn till alla bilderna vi visade på mig. Till och med den där vi båda var med.

Av mochride - 18 oktober 2011 15:52

Nu är jag en nöjd ägare av Lejonkungen. Förhandsbokade den på cdon.com och idag fanns den i brevlådan när jag kom hem från jobbet, som förvrigt har gått riktigt bra. Lejonkungen är min absoluta favorit av Disneyfilmerna och varför jag inte köpt den tidigare har jag ingen aning om.


Men nu är den i alla fall min. Får se om vi kanske ser den sen M har somnat. Jag sa att jag ville se den, och så sprang hon och hämtade boken med Lejonkungen. Så vi ska titta lite i den en stund.


Vilken Disneyfilm är din favorit?


 

Glöm inte att ta en titt i Bloggriket

Av mochride - 17 oktober 2011 12:57

Jag träffade min nya chef på stan idag. Hon har anställt en tilll förutom mig, och det är en gammal barndomsvän till mig vilket är kul. Vi fikade lite och sen gick vi igenom alla grejer vi behöver när vi jobbar .


Det var väldigt trevlig. Jag kommer väldigt bra överens med min nya chef och min barndomsvän så det är nästan lite synd att vi inte kommer jobba så mycket tillsammans. Vi pratade och skrattade mycket. En väldigt bra start på veckan och på det nya jobbet.

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se