Mochride - mitt hjärtas röst

Senaste inläggen

Av mochride - 9 oktober 2011 12:25

Jag hade söndag hela dagen igår. Fick hela tiden påminna mig om att det bara var lördag. Idag är det söndag, men det känns inte som söndag. Jag tänker att det är måndag idag. är väl fortfarande lite förvirrad efter igår. Det blir lätt så när man är ledig, att man inte riktigt har koll på vilken dag det är.


Jag fick lite sällskap när jag satt och stickade igår kväll.  


Gör ett besök i Bloggriket

ANNONS
Av mochride - 8 oktober 2011 12:12

Jag har blivit klar med den andra halsduken, den som mormor ska få. Den är likadan som första bortsett från att den är blå. Jag har även börjat på en tredje halsduk. Det är roligt att sticka och jag fastnar lätt med såna här projekt.


 

ANNONS
Av mochride - 7 oktober 2011 19:37

Finland ska bygga ett kärnkraftverk 16 mil från Skellefteå. Här, på Norrans hemsida  kan ni läsa obland annat läsa om det. Det känns inte alls kul. !6 mil är ju faktiskt inte särskilt långt. Tänk om det skulle hända något. Nej, det känns som sagt inte alls kul. Jag vill då inte bo granne med ett kärnkraftverk. 

Av mochride - 7 oktober 2011 13:15

Den senaste tiden verkar det som att jag bara kommer på saker som ska hända i slutet av berättelsen. Det är kul att jag kommer på nåt alls eftersom det stått lite still ett tag, men varför måste det vara just i  slutet? Jag vill ju fortsätta och komma vidare med handlingen där jag är just nu. Det blir väl att fylla den där lilla boken med alla idéer och sen försöka föra över det till handlingen i blocket. Jag vet ju på ett ungefär vad som ska hända i både bok numme r2 och nummer 3. Nummer 4 får vänta eftersom jag fortfarande bara har inledningen.

Av mochride - 7 oktober 2011 11:46

Det är så tråkigt att dra upp persiennerna på morgonen och se regnet utanför. Hösten regnar bort. Det är blött och kyligt och tråkigt. Men jag är glad ändå, för jag har fått jobbet jag sökte!


Det var 70-80 stycken som hade sökt jobbet, hon valde ut 10 som hon träffade för en liten intervju och jag hade tur och var en av dem. Ännu mer tur är ju att jag har fått jobbet. Ska träffa henne en gång till innan jag börjar jobba så att vi får prata lite mer om tjänsten. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer få jobba men det känns i alla fall jättebra.


  Dagen började med regn, men jag är glad ändå. Jag har fått  jobbet :)


Bloggriket

Av mochride - 6 oktober 2011 19:38

Nattens faror är en spännande roman om radioprataren Paris Gibson. Hon har en populär radioshow och kontakten med lyssnarna är ett välkommet avbrott i hennes isolerade tilvaro. För dem som lyssnar på hennes program är hon en trofast vän som tar deras problem på allvar. Men en av dem vill henne illa.


En kväll ringer en man som kallar sig Valentino till studion. Han är rasande för att Paris gav hans flickvän rådet att lämna honom. Med viskande och hotfull röst berättar Valentino att han håller flickvännen fången och att han kommer döda henne om 78 timmar. Sedan är det Paris tur.


 

Av mochride - 6 oktober 2011 15:55

Igår fick jag veta att att vi får komma på visning av lägenheten vi ställt oss i kö på. Det är bara en tvåa, men den är större än den vi har och den är på markplan. Det ska bli så skönt att slippa trappen. Varken hunden eller barnet kan gå i den. Eller, hunden går uppför trappen men inte nerför, och det är samma med dottern. Hon går uppför trappen men får inte gå nerför. Och både jag och K är less på trappen. Den tar så mycket utrymme från övriga lägenheten också.


Vi får se vad vi tycker om lägenheten när vi tittar på den, men planlösningen ser i alla fall bra ut. Om vi tar den kommer vi inte få lika bra utsikt som nu, utan det blir en garagebyggnad som vi får vila ögonen på när vi tittar ut genom vardagsrumsfönstret. Men det ska vi väl kunna leva med.


Klicka gärna här innan du går

Av mochride - 5 oktober 2011 19:42

Vi hittade Smurfarna när vi var och handlade tidigare idag. Så ikväll är vi nostalgiska och ser på Smurfarna, äter varsin kanelbulle (eftersom det inte blev någon igår), en bit rosa prinsessrulle och dricker saft saft hallonsaft.


 

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se