Mochride - mitt hjärtas röst

Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Vissa historier blir man inte av med

Av mochride - 23 november 2011 15:21

Jag har berättat att handlingen till bok nummer 3 är något som jag försökt skriva flera gånger. Jag har skrivit hela en gång och så har jag skrivit ungefär halva 2 gånger tror jag. Under tiden jag skriver tycker jag att det är bra. Men sen när jag är färdig och läser igenom det tänker jag att "det var ju inte så här det skulle vara". Jag har inte hela handlingen färdig, men jag vet grunden och hur jag vill att det ska vara. Men det är något som gör att jag inte kan få till det som jag vill ha det.


Men samtidigt är det något som gör att jag inte kan släppa den här historien. Det är något som gör att jag måste skriva den. Jag har än så länge skrivit några kapitel på den och har mycket mer i huvudet, en del är också nerskrivet i den där lilla boken. Men risken är stor att det blir samma sak igen. "Det var ju inte så här det skulle vara." Varför blir det så? Och vad är det som är så speciellt med just den här historien? Varför kan jag inte släppa den när jag ändå inte lyckas skriva den som jag egentligen vill?


Klicka gärna här

 
ANNONS
 
Rebecka

Rebecka

23 november 2011 20:53

Tack, ja haha det tror jag hon har också. :) Vilken fin blogg du har!

http://sextondeoktober.blogg.se

 
[lisabjernhagen]

[lisabjernhagen]

23 november 2011 23:48

sv: Ja visst är han fin :)

Åh, tack så mycket! hoppas du kommer tillbaks till bloggen om du gillar den.

http://lisabjernhagen.com

 
Ingen bild

Ida

24 november 2011 14:31

Hej!
Hoppas det går bra med skrivandet! Jag kan helt klart hålla med dig, men att ha en historia i huvudet i en evighet behöver inte vara en dålig sak. Jag har haft min bok i huvudet i ett år, tills helt plötsligt alla detaljer kom tillrätta. Nu håller jag på med en tvåa, men det tar mycket längre tid än ettan. Kanske måste en historia sitta i huvudet en viss tid innan den är redo att komma ut på papperet (?)
Jag hoppas problemet försvinner och att du snart har trean klar. Vilken genre skriver du i föresten?
Nåja, detta brev blev löjligt långt så jag slutar nu :)
Ha det bra/ Ida

mochride

24 november 2011 16:09

Den här historien har jag haft i huvudet i flera år. Minns inte när jag skrev den första gången, men det är ganska länge sen. Jag får väl hoppas att det blir extra bra när jag äntligen får ner allt på papper på det sätt jag vill :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mochride - 3 januari 2012 12:56

Jag kände att jag vuxit ifrån den bloggen nu och att det är dags att gå vidare. Det blir en ny blogg med ett helt nytt bloggnamn. Jag kommer fortsätta skriva om samma som jag gjort i den här bloggen, men har skaffat mig en egen domän och bytt till wo...

Av mochride - 2 januari 2012 19:30

Jag har blivit utmanad av LifeofJohanna   1. vad gjorde du för tio år sedan? Jag gick sista året på gymnasiet och fick därefter  mitt första riktiga jobb   2. Vad gjorde du för ett år sedan? Jag gick sista terminen på min utbildning och s...

Av mochride - 1 januari 2012 12:35

Vi hade en trevlig kväll igår, åt god mat, pratade och spelade lite spel. Jag vann i båda spelen, jag som typ aldrig vinner näsr jag spelar mot K. Vi var väldigt trötta mot slutet så en del som egentligen inte var roligt blev jätteroligt. Och så blev...

Av mochride - 31 december 2011 11:27

 

Av mochride - 30 december 2011 13:36

Jag tog med mig hunden när jag gick till syrran igår kväll för att se film. Han busade lite med hennes hund en stund innan han blev lite trött och la sig för att vila, i en den andra hundens bädd. Han somnade fort och låg i den där bädden hela kvälle...

Om bloggen

 

 

Välkommen!

Jag som skriver den här bloggen är en nyutbildad bibliotekarie med författardrömmar. jag skriver om min väg till att bli författare och tipsar även om böcker jag läst.

 

Här kan du också följa min vardag med familjen, läsa om filmer jag sett och tankar om saker och ting. Jag hoppas att du gillar det du hittar här.

 

Texterna som finns i headern eller inläggen är mina och får inte kopieras.

Följ mig!

bloglovin Mochride - mitt hjärtas röst

Letar du något?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag gillar

RSS

Länkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se